Verenigingen

Burgemeester schrijft eerste brief voor Amnesty Schrijfmarathon

Foto: Gemeente Rheden

ROZENDAAL – Na de succesvolle Schrijfmarathon afgelopen jaar, gaat Nederland opnieuw massaal brieven voor mensen die groot onrecht is aangedaan. Ook in Rozendaal en Velp wordt op zaterdag 9 december weer geschreven.

In de boekhandel van Jansen & de Feijter in de Emmastraat in Velp zal de burgemeester van Rheden, Petra van Wingerden, om 10.00 uur de eerste brief gaan schrijven.

Iedereen is van harte welkom om mee te schrijven tussen 10.00 en 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.velp.rozendaal.amnesty.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten