Verenigingen

Drum-en showfanfare Mr. H. M. Van der Zandt 65 jaar

Foto: Drum- en Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt

VELP – Drum-en showfanfare Mr. H. M. Van der Zandt is jarig en dat wordt gevierd tijdens een jubileumconcert op zaterdagavond 2 december. Van der Zandt bestaat 65 jaar.

Tijdens dit concert kunt u luisteren naar een gevarieerd muziekprogramma. Er worden concertwerken gespeeld die hun roots hebben in het Caribisch gebied en in Afrika.

De avond wordt gehouden in zaal ‘Odeon’ aan De Beemd 1 in Velp. De zaal is om 19.30 uur open en het concert start om 20.00. De toegang is gratis. In de pauze is er een loterij. Kijk voor meer info op www.vanderzandtvelp.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten