Streeknieuws, Verkiezingen2018

Gea Hofstede gekozen als lijsttrekker van de PvdA in Rheden

Foto: PvdA Rheden

DE STEEG – De PvdA in Rheden heeft Gea Hofstede gekozen als lijsttrekker van de PvdA in Rheden voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. De leden hebben ook de rest van de kandidatenlijst vastgesteld.

De PvdA heeft gekozen voor een compacte lijst van elf kandidaten. Daarop staan naast ervaren raadsleden ook een aantal nieuwe namen. De lijst wordt aangevoerd door twee zittende raadsleden. Naast de huidige fractievoorzitter Gea Hofstede staat Niels Booij als tweede op de lijst.

De partij zal binnenkort haar verkiezingsprogramma presenteren.

De kandidatenlijst ziet er als volgt uit:

1. Gea Hofstede uit Rheden
2.Niels Booij uit Dieren
3. Marleen Noorland uit Rheden
4. Joppe de Ruiter uit De Steeg
5. Henk van Valburg uit Dieren
6. Rob van der Weijden uit Dieren
7. Rien van Geet uit Velp
8. Jan Nagtegaal uit Velp
9. Bert Kiljan uit Velp
10. Goos Hageman uit Dieren
11. Arie Teeuw uit Velp

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten