Streeknieuws

Sauna op camping in Lathum uitgebrand

Foto: Martin de Jongh

LATHUM – Een sauna op een camping in Lathum is dinsdagavond uitgebrand. Dat meldt de brandweer.

Daarnaast heeft een chalet aan de buitenkant brandschade opgelopen. De brandweer uit Giesbeek heeft de brand geblust. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Bij de bluswerkzaamheden heeft een blusvoertuig zich vastgereden. Met hulp van de brandweer Duiven is de wagen losgetrokken.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten