Streeknieuws

Gereedschappen uit bedrijfsbus in Velp gestolen

Foto: politie Velp

VELP – Een flinke strop voor een ondernemer. Uit een bedrijfsbus in Velp zijn gereedschappen gestolen.

De diefstal gebeurde op de Dr. van der Feltzlaan in Velp. Dit moet in de nacht van dinsdag op woensdag gebeurd zijn.

De ondernemer heeft aangifte gedaan. De politie vraagt getuigen zich te melden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten