Burgemeester neemt afscheid in kerstsfeer in Spankeren

Foto: Martin de Jongh

SPANKEREN – Op zondag 10 december van 15.00 tot 17.00 uur kunnen inwoners van Spankeren afscheid nemen van burgemeester Petra van Wingerden-Boers. Dit gebeurt tijdens de jaarlijkse kerstmarkt die wordt gehouden rondom het Kerkplantsoen in Spankeren.

Om 15.00 uur wordt burgemeester Van Wingerden opgehaald bij de Spankerense brug over het Apeldoorns Kanaal. Het officiële ontvangst is op de kerstmarkt bij de muziektent op het Kerkplantsoen. Die duurt van 13.00 tot 18.00 uur.

Om 15.45 uur brengt Petra van Wingerden een bezoek aan de Dorpskerk waar een programma is samengesteld door scholieren, de hervormde gemeente Spankeren en verschillende verenigingen waaronder muziekvereniging Wilhelmina en het Dierens Mannenkoor.