Verenigingen

Burgemeester neemt afscheid in kerstsfeer in Spankeren

Foto: Martin de Jongh

SPANKEREN – Op zondag 10 december van 15.00 tot 17.00 uur kunnen inwoners van Spankeren afscheid nemen van burgemeester Petra van Wingerden-Boers. Dit gebeurt tijdens de jaarlijkse kerstmarkt die wordt gehouden rondom het Kerkplantsoen in Spankeren.

Om 15.00 uur wordt burgemeester Van Wingerden opgehaald bij de Spankerense brug over het Apeldoorns Kanaal. Het officiële ontvangst is op de kerstmarkt bij de muziektent op het Kerkplantsoen. Die duurt van 13.00 tot 18.00 uur.

Om 15.45 uur brengt Petra van Wingerden een bezoek aan de Dorpskerk waar een programma is samengesteld door scholieren, de hervormde gemeente Spankeren en verschillende verenigingen waaronder muziekvereniging Wilhelmina en het Dierens Mannenkoor.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten