Streeknieuws

Sloop voor uitbreiding Albert Heijn in Rheden begonnen

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Albert Heijn aan de Groenestraat in het centrum van het dorp Rheden is begonnen met de sloop van twee panden om zo fors te kunnen uitbreiden. De supermarktketen heeft twee naastgelegen panden gekocht.

Het gaat om het pand van een voormalig cafetaria en het aangrenzende gebouw van Herman Bremer Woondecoratie. Bij de gemeente Rheden is door Albert Heijn een plan ingediend om uit te breiden.

Foto: Studio Rheden

Eerst wordt het cafetaria gesloopt en en in een later tijdstip het pand van Herman Bremer Woondecoratie. Het laatste gebouw heeft een historische kelder die staat op de gemeentelijke monumentenlijst. De kelder blijft behouden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten