Verenigingen

Wandelvereniging verzorgt wandeltocht van 40 km

Foto: Natuurmonumenten

VELP – Voor de vierde keer organiseert Wandelvereniging WS78 een wandeltocht van 20 en 40 km vanuit Velp. De startplaats is bij Zalencentrum Parkstaete aan de Parkstraat. 

De wandeltocht van 40 km begint zaterdag 9 december om 09.00 uur. De tocht van 20 km start uiterlijk om 10.00 uur.

De tocht, verzorgt door WS78, komt langs veel bekende plekken zoals de Bedriegertjes, kasteel Rosendael, Emmapyramide, Herikhuizen, Posbank, landgoed Heuven, Zijpenberg, Woodz camping, Beek­huizen, muur van Aalbers en kasteel Biljoen. Kijk voor meer info op www.ws78.nl.

Een wandeltocht met kortere afstanden kan ook gelopen worden. Steeds Voorwaarts – een wandelsportvereniging uit Velp – organiseert een wandeltocht van 5, 10, 15 en 20 km.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten