Streeknieuws

Twee bewoners woning in Velp met gezondheidsklachten naar ziekenhuis

Foto: Martin de Jongh

VELP – Twee bewoners van een woning in Velp zijn in de nacht van dinsdag op woensdag met gezondheidsklachten naar het ziekenhuis gebracht. De klachten kwamen volgens de plotseling opzetten.

Aangezien er rekening gehouden werd met eventuele koolmonoxidevergiftiging, kwamen zowel de politie, brandweer en ambulance ter plaatse. De bewoners werden uit de woning gehaald en de brandweer metingen heeft verricht.

Er werd geen koolmonoxide gemeten. Twee bewoners zijn door de ambulance meegenomen voor verder onderzoek. Het is nog niet bekend waardoor de bewoners de klachten kregen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten