Verenigingen

Honderden bezoekers bij Kerstmarkt in De Ulenpas

Foto: Studio Rheden

VELP – De kerstmarkt in de aula van De Ulenpas aan de Korte Wal in Velp is vrijdagavond druk bezocht. Honderden mensen kwamen op de kerstmarkt af. Veel mensen kwam speciaal voor de erwtensoep in de nieuwe ‘Skihut’. Maar de glühwein en de warme chocolademelk waren ook erg populair.

De kerstmarkt werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd door de bewoners van De Ulenpas, een wooncentrum voor zelfstandig wonende senioren.

Op de markt stonden diverse stands met zelfgemaakte artikelen zoals kerst – en wenskaarten, sieraden, handwerken, kerstdecoraties en bijvoorbeeld cadeauartikelen.

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten