Verenigingen

Kerstavond met woord en muziek in OLV Visitatiekerk

Foto: Pixabay

VELP – In de OLV Visitatiekerk (Onze Lieve Vrouwe Visitatie) aan de Emmastraat in Velp zal op zaterdagavond 16 december om 19.30 uur een Kerstavond met woord en muziek plaatsvinden.

Kerstverhalen en gedichten van bekende schrijvers, zoals Tonke Dragt, Ida Gerhardt en Toon Tellegen worden afgewisseld met orgelcomposities op het Grootorgel. Ook worden bekende kerstliederen gespeeld door organist Frank van Merwijk.

De kerstverhalen en gedichten zullen worden voorgedragen door Marlon Gering, Lilian Hendriks, Walter Jansen, Bea Swinkels en Ton Voets. Entree is gratis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten