Verenigingen

Het Inloophuis Dieren opent opnieuw de deuren

Foto: Inloophuis Dieren

DIEREN – Nadat “Het Duynhuis” op 28 oktober formeel haar deuren opende aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 63 wordt er weer een open dag georganiseerd. Inloophuis Dieren heeft namelijk ook een nieuwe keuken in gebruik genomen.

Op vrijdag 15 december tussen 15.00 uur en 17.00 uur is de ‘echte’ ingebruikname van het Inloophuis. Kijk voor meer informatie op www.inloophuisdieren.nl.

Om de professionele keuken aan te schaffen kreeg het Inloophuis 20.000 euro van het Oranjefonds. De nieuwe keuken moet het hart van de activiteiten vormen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten