Streeknieuws

Zwembad De Dumpel in Velp weer open

Foto: Google Streetview

VELP – Zwembad De Dumpel aan de Gruttostraat in Velp is sinds dinsdag weer geopend. Het personeel ontdekte afgelopen week dat een deel van het plafond scheef stond. Uit voorzorg werden meteen de zwemlessen geannuleerd.

Inmiddels heeft een bouwkundig onderzoek plaatsgevonden. Het ventilatiesysteem boven het plafond zorgde voor de problemen. Dit systeem drukte tegen het plafond. De problemen zijn inmiddels verholpen.

De georganiseerde zwemmers (scholen en verenigingen) zijn inmiddels geïnformeerd dat het bad weer weer open is. 

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten