Verenigingen

Middachten opent voor 30ste maal in kerstsferen

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

DE STEEG – Middachten tovert voor de 30ste maal haar vertrekken om in kerstsferen. Dit jaar branden weer heel veel lichtjes van woensdag 13 december tot en met zondag 17 december tussen 12.00 en 20.00 uur. In de bijgebouwen van Middachten is tevens een kleinschalige kerstmarkt.

 

Een tramzorgt voor vervoer vanaf de parkeerplaats. Rondom het kasteel worden verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd.

Tijdens deze lichtjeswandeling op vrijdag 15 december en zaterdag 16 december komen acteurs vanaf 17.00 uur leuke verhalen vertellen. Kijk voor meer info op www.middachten.nl. Het kasteel en de tuinen zijn niet toegankelijk voor rolstoel- en rollatorgebruikers.

Foto: Kasteel Middachten

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten