Streeknieuws

14 inwoners Rheden krijgen Nederlandse nationaliteit

Foto: archief Studio Rheden

RHEDEN – Burgemeester Petra van Wingerden-Boers reikt vrijdag om 09.00 uur aan 14 inwoners van de gemeente Rheden officieel het bewijs van Nederlandse nationaliteit uit.

Burgemeester Van Wingerden ontvangt de inwoners van Rheden op de landelijke Naturalisatiedag in de raadzaal van het gemeentehuis in De Steeg waar ze een korte toespraak zal houden. Hierna leggen de 14 naturalisandi de verklaring van verbondenheid af en reikt burgemeester Van Wingerden het bewijs van Nederlandse nationaliteit uit.

In totaal hebben in 2017 43 inwoners (19 mannen en 24 vrouwen) in de gemeente Rheden de Nederlandse nationaliteit gekregen door een naturalisatie of optie verzoek. Vorig jaar waren dat er 68.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten