Verenigingen

Korfbalvereniging Rheko heeft drie nieuwe ereleden

Foto: Maaike Breedveld / Rheko

RHEDEN – Korfbalvereniging Rheko heeft drie ereleden benoemd wegens hun jarenlange verdiensten voor de club. Jeltje de Boer, Dick van Kooi en Harry Schoppers hebben zeer lange tijd diverse functie voor Rheko verricht en stoppen nu met hun huidige taak.

Voor Jeltje is dat de sponsorcommissie en voor Dick en Harry is dat de hoofdcommissie technische zaken (HTZ).

Jeltje heeft zich in het verleden veel ingezet voor de jeugd van Rheko. Dick heeft veel training gegeven en veel wedstrijden gefloten. Harry was vooral bestuurlijk actief. Alle drie de leden zijn al meer dan 40 jaar lid van Rheko en in het verleden ook al benoemd tot lid van verdienste.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten