Verenigingen

Burgemeester neemt afscheid op Kinderkerstmarkt in de speeltuin

Foto: Facebook Dierense Speeltuin

DIEREN – De Dierense Speeltuin te Dieren organiseert komende zaterdag (16 december) een Kinderkerstmarkt. Kinderen die zich nog niet hebben aangemeld, kunnen dat nog steeds doen. Er zijn nog een paar plekjes over. Aanmelden kan op de website Dierensespeeltuin.nl.

Kinderen kunnen daar bijvoorbeeld speelgoed verkopen. Bijna alles mag, als het maar gezellig is. Op de markt is ook een kraampje met braadworsten en een levende Kerststal te vinden. Ouders zijn natuurlijk ook welkom op de markt.

Als het erg koud wordt is er ook warme chocomelk met slagroom voor de kinderen en Gluwwein voor de ouders. En rond 17. 00 uur komt Burgemeester van Wingerden afscheid nemen van de Kinderen in de speeltuin.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten