Verenigingen

Kerstdiner Het Rhedens Maal in Dorpshuis Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – In het Dorpshuis van Rheden is op woensdag 20 december weer een traditionele Kerstdiner van Het Rhedens Maal. De aanvang van het diner is om 17.45 uur.

De gasten zullen dan een heerlijk 5 gangen menu geserveerd krijgen door de vrijwilligers van Het Rhedens Maal. Naast de vaste gasten die de gebruikelijke prijs betalen zijn ook andere gasten welkom, zij betalen slechts 8,- euro. Opgave is noodzakelijk voor maandag 18 december

Het menu bestaat uit: Mini kerst pasteitjes, Consommé Julienne, Salades, Aardappel / knolselderij puree met jus, Gevulde kip á la Brenda, Spruitjes met spek en ui en een mini grand dessert met thee en koffie.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten