Streeknieuws

Twee voertuigen betrokken bij ongeval op A348

Foto: Martin de Jongh

DE STEEG – Op de snelweg A348 ontstond tegen 13.00 uur een aanrijding ter hoogte van de brug bij De Steeg. Alle hulpdiensten waren aanwezig na de diverse meldingen. Bij het ongeluk waren twee auto’s betrokken waarvan de schade erg groot was.

Een personenauto werd van achteren aangereden die hierdoor weer tegen de midden vangrail botste. De bestuurders zijn nagekeken door ambulance personeel maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Het overige verkeer kon van de linker rijbaan gebruik blijven maken. De auto’s zijn geborgen door een bergingsbedrijf.

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten