Verenigingen

Rhedens Voices United zingt voor Serious Request

Foto: Wikimedia Commons / Michelverbeek

RHEDEN – Vier koren uit Arnhem, Dieren, en Westervoort houden op maandagavond 18 december om 20 uur een koren-benefietconcert voor Serious Request, onder de naam Voices United. Ze treden op in de Dorpskerk in Rheden. De entree van deze avond gaat naar Serious Request.

De koren staan onder leiding van de Rhedense muzikant, dirigent en componist Christan Grotenbreg. Voor de gelegenheid schreef Christan ook een lied, genaamd Reconnect.

Rond de tijd dat de deuren van het Glazen Huis in Apeldoorn dicht gaan zullen alle koren dit lied samen zingen, naast een aantal eigen liedjes. De opbrengst van de avond gaat helemaal naar Serious Request.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten