Streeknieuws

Bruggenbouwer Van Wingerden neem afscheid in Dieren

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Het dorp Dieren heeft zaterdag afscheid genomen van haar Burgemeester. Het afscheid begon in het Carolinapark vanwaar ze naar de nieuwe passerelle is gebracht. Hierop ontving Burgemeester een kunstwerk van Jos Spanbroek (zie foto).

Hierbij werd ook een gedicht voor de bruggenbouwer voorgedragen:

“De Bruggenbouwer
Hij spant, van kant tot overkant, al heen en terug, de brug
Hij bindt en wint en overwint, De kant en overkant, voor al
Hij bouwt, en iedereen betrouwt, al heen en terug, zijn brug”

Hierna ging het gezelschap naar Grand Café Theothorne waar diverse verenigingen en kerkgemeenschappen zich presenteerden of de Burgemeester toespraken. Het afscheid is afgesloten in de Dierense speeltuin.

Ze neemt komende woensdag officieel afscheid als burgemeester van gemeente Rheden tijdens tijdens een buitengewone raadsvergadering. Dit is live te volgen.

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten