Streeknieuws

Basisschool in Rheden adopteert verzorgingshuis

Foto: Omroep Gelderland

RHEDEN – Een bijzondere adoptie in Rheden. Basisschool Rheder Enk adopteert namelijk verzorgingshuis Rhederhof. Volgens de schoolleiding een bijzonder project.

Volgens de school gaat het project over burgerschap, meedoen aan de samenleving en verantwoordelijkheid dragen. De adoptie werd woensdag beklonken. Ouderen werden door de kinderen verwend met koffie en koekjes.¬†Leerlingen van de bovenbouw kwamen zo’n 25 bewoners ophalen en met muziek welkom heten op hun school.

Het komende schooljaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd met de bewoners van Rhederhof en de kinderen van de basisschool.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten