Streeknieuws

Trajectcontrole op Pleijroute bij Arnhem en N787 bij Brummen

Foto: Twitter @OvD_Ramon

ARNHEM – Op de Pleijroute bij Arnhem en op de N787 tussen Eerbeek en Brummen komt trajectcontrole. Dat meldt het Openbaar Ministerie. De trajectcontrole wordt tussen eind 2018 en eind 2019 ingevoerd.

Het zijn flitspalen die met elkaar gekoppeld worden, waarbij de gemiddelde snelheid over een bepaalde afstand wordt vastgesteld. Wie gemiddeld te hard rijdt krijgt een bekeuring. De trajectcontrole wordt in beide richting ingevoerd.

Volgens het Openbaar Ministerie gebeuren er op provinciale wegen vaker ongevallen dan op andere wegen. Na het bekijken van het aantal ongevallen en snelheidsovertredingen heeft het Openbaar Ministerie gekozen om in Gelderland op deze twee wegen trajectcontrole in te voeren.

In heel Nederland wordt op twintig provinciale wegen trajectcontrole ingevoerd.

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten