Verenigingen

Oliebollenactie Mr. H.M. van der Zandt

Foto: Drum- en Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt

VELP – Aan het einde van het jaar zijn weer veel leden en vrijwilligers van de Drum- en Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt druk bezig zijn met de voorbereidingen met het bakken van de traditionele oliebollen (met of zonder krenten/rozijnen) en appelflappen.

Omdat er dit jaar op zondag niet gevent mag worden zullen de zakken met oliebollen en appelflappen verkocht worden vanaf 28 december tot en met 30 december.

Oliebollen zijn te bestellen via www.vanderzandtvelp.nl. Ophalen kan ook in zaal Odeon op De Beemd of in de verkoopwagen in de IJsselstraat (tegenover de Jumbo). De opbrengst gaat naar de clubkas van Mr. H.M. van der Zandt.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten