Streeknieuws

Verkoop vuurwerk in Rheden begonnen, hier kun je vuurwerk halen

Foto: Pixabay

RHEDEN – Voor de liefhebbers van vuurwerk is het eindelijk zover. De verkoop van vuurwerk is donderdag begonnen.

Op vier plekken in de gemeente Rheden kan er vuurwerk gekocht worden. Twee winkels in Velp en twee in Dieren hebben een vergunning gekregen. Het gaat om Veldman Sport en de Gelderse IJzerhandel in Velp en Stout en De Witte Schuur in Dieren.

Vuurwerk mag dit jaar op op 28, 29 en 30 december verkocht worden, omdat 31 december op een zondag valt. Het afsteken mag alleen op Oudejaarsavond van 18.00 tot 02.00 uur.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten