Streeknieuws

Vernielingen in Dierense Speeltuin: ‘Dit vinden wij onacceptabel’

Dierense Speeltuin. Foto: Martin de Jongh

DIEREN – Op het terrein van de Dierense Speeltuin aan de Rode Kruislaan in Dieren zijn opnieuw vernielingen gepleegd. Er is een stuk hek vernield en daarnaast zijn alle stekkers van de kerstverlichting losgetrokken.

Volgens de Dierense Speeltuin moet dit tijdens de Kerst gebeurd zijn. ‘Dit vinden wij onacceptabel en wij gaan wederom de beelden bekijken of wij iets kunnen ontdekken en melden dit wederom bij de politie’, meldt de vereniging op Facebook.

Vorig jaar november werd er een spoor van vernieling getrokken door de speeltuin. Toen deed de speeltuin zeker drie keer aangifte na een reeks vernielingen.

Inmiddels werkt de kerstverlichting in de Dierense Speeltuin weer.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten