Streeknieuws

Knallen tijdens carbidschieten in het weiland van Rheden

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Carbidschieten is een traditie tijdens oudjaarsdag. Ook in een weiland in Rheden waren zondagmiddag harde knallen te horen.

Er werd niet geschoten met melkbussen met deksels, maar met ballen. In het weiland stonden een tent met een hapje en een drankje.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten