Streeknieuws

Handje schudden met nieuwe burgemeester van Rheden

Foto: Martin de Jongh

DE STEEG – Het nieuwe jaar betekent in de gemeente Rheden ook een nieuwe burgemeester. Carol van Eert gaat op donderdag 11 januari aan de slag en inwoners kunnen dan gelijk kennis maken op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Rheden.

Carol van Eert is de opvolger van Petra van Wingerden. Zij was de langstzittende vrouwelijke burgemeester van Gelderland, maar zij stopte op 31 december. Carol van Eert was sinds 2012 burgemeester van de gemeente Beuningen en gaat nu aan de slag in Rheden. Hij wordt donderdagmiddag  11 januari officieel geïnstalleerd.

Inwoners, ondernemers, verenigingen die aanwezig willen zijn op de nieuwjaarsreceptie, kunnen zich aanmelden bij het bestuurssecretariaat via nieuwjaarsreceptie2018@rheden.nl. Dit moet vóór 5 januari.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten