Streeknieuws

Buschauffeurs gaan staken, donderdag rijden er minder of geen bussen

Foto: Studio Rheden

VELP – Door een staking rijden er donderdag minder of geen bussen. Dat meldt vakbond FNV. In deze regio gaat het om de bussen en treinen van vervoerder Breng.

Alleen het streekvervoer in de Achterhoek blijft gewoon rijden, omdat de chauffeurs daar onder een andere cao vallen. Ook de treinen van Arriva en NS rijden normaal.

De buschauffeurs klagen over een te hoge werkdruk. Diverse OV-bedrijven hebben nog geprobeerd om de vakbond op andere gedachten te brengen. Dit heeft geen resultaat gehad en dus lijkt de staking onafwendbaar.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten