Streeknieuws

Twee aanhoudingen na inbraak in loods in Doesburg

Foto: Studio Rheden

DOESBURG – De politie twee aanhoudingen verricht na een inbraak in de nacht van maandag op dinsdag in Doesburg. Er was ingebroken in een loods aan de Barend Ubbinkweg in Doesburg.

Een oplettende melder hoorde vreemde geluiden, waaronder glasgerinkel. De deur van de loods bleek open te staan. Na een zoektocht kon de politie twee personen aanhouden. Zij hadden inbrekerswerktuigen bij zich.

Deze spullen zijn in beslag genomen en de verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau in Arnhem.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten