Verenigingen

Wandelexcursie in het bosgebied van Laag-Soeren

Foto: Jannie de Jong/IVN

LAAG-SOEREN – IVN Oost Veluwezoom verzorgt op maandag 8 januari een wandelexcursie in het bosgebied van de Imbos nabij Laag-Soeren. De start is om 09.30 uur op de parkeerplaats Elsberg / Lange Juffer aan het einde van de Schaapsallee in Laag-Soeren.

De Imbos is een prachtig bosgebied met een rijke historie gelegen in het hart van Nationaal park de Veluwezoom. De gidsen vertellen tijdens de wandeling door dit mooie stille gebied over de historie van deze in oorsprong ontginningsnederzetting.

Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten