Verenigingen

Play-In voor blazers en slagwerkers in Rozendaal

Foto: Pixabay

ROZENDAAL –  De Koninklijke Rosendaalsche Kapel (KRK)  organiseert  op zaterdag 3 februari 2018 een ‘Play-In voor blazers en slagwerkers’ in Het Rhedens aan de Kleiberglaan in Rozendaal.

Onder leiding van dirigent Michel Jalink wordt de hele dag gespeeld. Vooraf is niet bekend wat iedereen gaat spelen, behalve bij de dirigent.

Om 9.30 uur komt het eerste stuk op de lessenaar te staan. Om 16.00 uur is een uur lang te horen wat iedereen heeft ingestudeerd. Kosten voor deelname zijn 12,50 euro. Aanmelden kan via de website: www.rosendaalschekapel.nl/play-in.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten