Streeknieuws

Brand in peperdure BMW in Velp vermoedelijk aangestoken

Foto: Martin de Jongh

VELP – De brand in een peperdure BMW X6 in de Kerkallee in Velp is vermoedelijk aangestoken. Dat meldt de politie, die getuigen zoekt. De auto raakte zwaar beschadigd.

De wagen uit 2010 had een nieuwwaarde van ruim 117.000 euro. De achterbank van de auto stond maandagavond in brand. Door snel optreden van de eigenaar en een omstander, kon worden voorkomen dat de auto volledig uitbrandde.

De politie sluit niet uit dat er sprake is van brandstichting en is daarom een onderzoek gestart. ‘Mogelijk zijn er getuigen die rond het tijdstip van de brand iets verdachts hebben gezien op de Kerkallee of in de omliggende straten’, aldus de politie.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten