Streeknieuws

Twee auto’s beschadigd door botsing in De Steeg

Foto: Martin de Jongh

DE STEEG – Twee auto’s zijn dinsdag op de Hoofdstraat in De Steeg op elkaar gebotst. Er zijn geen gewonden gevallen.

Het ongeval gebeurde op een kruising met verkeerslichten. Vermoedelijk is er geen voorrang verleend of een rood licht genegeerd.

Er raakte niemand gewond, maar de harde klap is er wel schade aan beide voertuigen ontstaan. De auto’s zijn afgesleept.

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten