Verenigingen

IVN Oost-Veluwezoom zoekt hoogste punt van de Veluwe

Foto: Jannie de Jong IVN

ROZENDAAL – IVN Oost-Veluwezoom houdt zondag 21 januari een wandelexcursie nabij Rheden door het Rozendaalse zand en naar het hoogste punt van de Veluwe. De start is om 13.00 uur op de parkeerplaats aan de Brandtorenweg in Rheden (bij paddenstoel 21064).

Gidsen van het IVN Oost Veluwezoom nemen bezoekers mee naar het hoogste punt van de Veluwe, dat gemarkeerd wordt door een kadastrale steen. Onderweg worden restanten van een Duits peilstation uit de 2e wereldoorlog bezocht en er wordt gewandeld over het Rozendaalse zand.

Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Kijk voor meer info op: www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten