Verenigingen

‘Braboneger’ Brunswijk bij RhederArt in Dieren

Foto: Theothorne

DIEREN – Theater RhederArt ontvangt op zaterdag 20 januari cabaretier Steven Brunswijk. Waarschijnlijk is hij beter bekend als de Braboneger. Onder die naam maakte hij het televisieprogramma ‘De Braboneger verkaast’.

In de schouwburgzaal van Theothorne in Dieren speelt hij zijn programma ‘Als ik mezelf kon zijn’.  Brunswijk heeft het in die show over helemaal jezelf zijn. Maar wat is dat eigenlijk?

Als iedereen kon zeggen wat hij of zij wil, zonder consequenties en zonder schaamte, zou de wereld er heel anders uitzien“, aldus Brunswijk. Tijdens zijn show laat hij de bezoekers hun ware aard zien.

De voorstelling in Theothorne begint om 20.00 uur. Kaarten van 15 euro zijn te bestellen via: www.rhederart.nl. De prijs is inclusief een pauzedrankje en de administratiekosten.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten