Streeknieuws

Sloop Bestuursacademie begonnen voor nieuw zwembad in Velp

Foto: Martin de Jongh

VELP – De gemeente Rheden is begonnen met het slopen van het pand van de voormalige Bestuursacademie aan de Reigerstraat in Velp. De grond is nodig voor de bouw van een nieuw zwembad in Velp.

De gemeente Rheden heeft het pand eind november gekocht. Ondanks dat het nog wel even duurt voordat het zwembad gebouwd gaat worden wil de gemeente het pand toch snel slopen.

‘Met de sloop van het pand wordt de kans op kraken en vandalisme verkleind. Daarnaast wordt het met de sloop van het pand zichtbaar voor de omgeving dat er aan het zwembad gewerkt wordt’, aldus het college.

Na de sloop komt er voorlopig gras op het terrein. Het is nog niet bekend wanneer de bouw van het nieuwe zwembad gaat beginnen.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten