Streeknieuws

Uur vertraging op A12 door gestrande tankwagen bij Velperbroek

Foto: Studio Rheden

VELP – Op de A12 tussen de Duitse grens en knooppunt Velperbroek bij Velp stond woensdagochtend urenlang file. Die werd veroorzaakt door een vrachtwagen met pech.

De gestrande tankwagen stond bij knooppunt Velperbroek. Om 6.15 uur kwam de eerste melding binnen, waarna de rechterrijstrook werd afgesloten. Rond 7:00 stond er zeker 14 kilometer file. Volgens de ANWB resulteerde dat in een uur vertraging.

Pas na de ochtendspits was de file grotendeels opgelost.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten