Streeknieuws

De Posbank na de zware storm, veel omgewaaide bomen

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Op de Posbank bij Rheden zijn duidelijk de gevolgen van de zware storm van afgelopen donderdag te zien. Overal zijn bomen omgewaaid en hangen takken los.

Het blijft daarom oppassen voor bezoekers aan het bosrijke natuurgebied. Natuurmonumenten adviseert wandelaars en fietsers voorzichtig te zijn in het bos vanwege loshangende takken en half omgewaaide bomen.

Niet alle wegen op de Posbank zijn begaanbaar. Donderdag waren de wegen naar het natuurgebied afgesloten. Inmiddels gaan steeds meer wegen weer open.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten