Verenigingen

Wandeling in wintersferen op landgoed Rosendael

Foto: Mees Dorhout / landgoed Rosendael

ROZENDAAL – De boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen organiseert komende zondag (28 januari) een mooie wandeling in wintersferen op landgoed Rosendael.

Tijdens deze excursie vertelt de boswachter allerlei winterweetjes. Afhankelijk van het weer kiest de boswachter de route om samen met iedereen te kijken hoe de natuur op landgoed Rosendael de winter doorkomt. Hij zal er verhalen over vertellen en vragen beantwoorden.

De wandeling start om 14.00 uur op de parkeerplaats van kasteel Rosendael in Rozendaal en duurt 2,5 uur. Reserveren niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.glk.nl/evenementen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten