Verenigingen

Wandeltochten door Nationaal Park Veluwezoom

Foto: Corlène van der Camp // IVN

RHEDEN – Zin in een leuke wandeltocht deze winter in Nationaal Park Veluwezoom? Of een winterspeurtocht met diverse leuke opdrachten. Meldt je dan aan bij de balie van het Bezoekerscentrum Veluwezoom aan de Heuvenseweg 5a in Rheden. 

Het bezoekerscentrum is dagelijks geopend tussen 10.00 en 17.00 uur. In de voorjaarsvakantie tussen 12 februari en 4 maart is het Bezoekerscentrum ook op maandag geopend.

Voor kinderen zijn er 2 leeftijdsgroepen, van 4 t/m 7 jaar en van 8 t/m 12 jaar. Deze speurtocht duurt ongeveer 1,5 uur. Starten kan vanaf 10 uur. Kijk voor informatie op de website van Natuurmonumten.nl/activiteiten

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten