Paragnost uit Rheden is kandidaat voor PVV in Arnhem

Foto: Twitter Geert Wilders

RHEDEN – Een van de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart voor de PVV in Arnhem is Margareth Alberda uit Rheden. Ze is paragnost en geniet enige bekendheid als spiritueel medium.

‘Een groot deel van mijn werk is het tot stand brengen van contact met overledenen en nabestaanden. Aan de hand van een foto – eventueel kan het ook door het noemen van een naam – kan ik vertellen waar een overleden persoon nu is, hoe het met hem of haar gaat en bijvoorbeeld vragen die de nabestaande nog heeft over het heengaan van de persoon’, meldt ze op internet.

Tegen Omroep Gelderland wil ze niets zeggen over haar kandidatuur voor de PVV in maart. ‘We hebben afgesproken dat de contacten lopen via de lijsttrekker’, zegt ze aan de telefoon.

Facebook opgeschoond

De Rhedense heeft haar Facebookpagina, zo lijkt het, behoorlijk opgeschoond. Ze deelde op 8 januari nog een foto. Het laatste bericht op het sociale medium dat Alberda daarvoor online heeft staan, dateert van 4 november 2012.

PVV-leider Geert Wilders twitterde maandag een foto van de Arnhemse PVV-kandidaten.