Verenigingen, Verkiezingen2018

Pvda organiseert conferentie over armoede en eenzaamheid

Foto: PvdA Rheden

DIEREN – De Pvda organiseert komende zaterdag (27 januari) een werkconferentie in het Duynhuis in Dieren over Armoede en Eenzaamheid in Rheden onder het motto ‘samen werken, samen zorgen’.

Er zijn diverse maatschappelijke instanties uitgenodigd om ervaringen en oplossingen te delen waaronder ‘het Inloophuis’, de Voedselbank, de Kleding- en weggeefbank ‘4Noppes’, stichting de Boei, Siza en Pand 31.

Aan de orde komen thema’s als werkloosheid, kinderarmoede en eenzaamheid. De conferentie heeft tot doel ervaringen en kennis van die partijen te delen.

De conferentie van de Pvda, waar iedereen welkom is, vindt plaats in het pas geopende Duynhuis aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 63 en duurt van 10.00 tot 12.00 uur.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten