Verenigingen

Repair Café zaterdag in het Dorpshuis in Rheden

Foto: Dorpshuis Rheden / Jannie de Jong

RHEDEN – Ook in 2018 zal het Repair Café in het Dorpshuis in Rheden weer elke eerste zaterdag van de maand open zijn van 9.30 uur tot 12.00 uur. Zaterdag 3 februari staan de vrijwilligers weer voor u klaar om spullen te repareren die anders misschien weggegooid worden.

Denk hierbij aan huishoudelijke apparaten, speelgoed, gereedschap, laptops en kleine meubelen en kleding.

Kijk voor meer info op www.repaircafe-rheden.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten