Verenigingen

Wat gebeurt er met je digitale erfenis als je dood bent?

Foto: Pixabay

DIEREN – Bibliotheek Veluwezoom organiseert op maandag 5 februari (Dieren) en maandag 12 februari (Bibliotheek Velp ) vanaf 10:00 uur een internetcafé met als thema: Je digitale erfenis. 

Tijdens ons leven bewaren we steeds meer gegevens online. E-mailadressen, foto’s, accounts op sociale media en documenten bij digitale opslagdiensten, bijvoorbeeld. Maar wat gebeurt hiermee als je overlijdt? En wat wíl je dat ermee gebeurt?

Het is goed om hierover na te denken en een plan te maken, zodat nabestaanden inzicht hebben in je online activiteiten en weten wat ze kunnen en moeten doen. Deskundige vrijwilligers helpen u op weg op het world wide web (internet) en op de computer. Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten