Verenigingen

Yola Hopmans ook bij Nationale Voorleesdagen

Foto: IKC De Holtbanck

VELP – De Nationale Voorleesdagen zijn afgelopen week gestart. Tijdens deze 10 dagen organiseert de Bibliotheek Veluwezoom allerlei activiteiten om het belang van voorlezen extra onder de aandacht te brengen.

Enkele raadsleden lezen ook voor om nog eens benadrukken dat voorlezen niet alleen heel erg leuk is, maar ook belangrijk voor de taalontwikkeling van jonge kinderen. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

Om meer aandacht te geven aan de Nationale Voorleesdagen zal Yola Hopmans (VVD) voorlezen op donderdag 1 februari in kinderdagverblijf Mickey en kinderopvang Poespas in Velp. Waar en wanneer er nog meer wordt voorgelezen kon Bibliotheek Veluwezoom niet melden.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten