Streeknieuws

Korte stroomstoring in Rheden en Rozendaal

Foto: Pixabay

RHEDEN – De elektriciteit in de regio Arnhem viel woensdagochtend even kort weg. Ook de gemeenten Rheden en Rozendaal werden getroffen.

Rond 07.00 uur viel de stroom een paar seconden uit. Er kwamen meldingen uit onder meer Velp, Rheden en De Steeg, maar ook uit Arnhem.

Tegenover Omroep Gelderland laat Liander weten dat het om een dipje in het hoogspanningsnet ging.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten