Verenigingen

Mathilde Santing geeft optreden bij RhederArt in Dieren

Foto: Mats van Soolingen / RhederArt

DIEREN – Zangeres Mathilde Santing treedt op zondagmiddag (4 februari) op bij Theater RhederArt in Dieren. Santing staat erom bekend dat ze met haar karakteristieke stem en timing haar publiek altijd weer weet te raken.

Met haar musici vertolkt de veelzijdige zangeres in de schouwburgzaal van Theothorne in Dieren het repertoire van zangeres Joni Mitchel.

‘Both Sides Now’ is de titel van het programma. Het is tevens de titel van een van de grote hits van Joni Mitchel.  Het optreden begint om 14.30 uur. Kaarten vanaf 19,50 euro zijn te bestellen via www.rhederart.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten