Streeknieuws

25 bekeuringen bij verkeerscontroles in Velp en Rozendaal

Foto: politie

VELP – De politie heeft dinsdag in totaal 25 bekeuringen uitgeschreven bij verkeerscontroles in Velp en Rozendaal.

Een uitschieter was iemand die 83 km per uur reed binnen de bebouwde kom. Daarnaast werden er elf bekeuringen uitschreven voor mobiel bellen achter het stuur.

De politie waarschuwt dat er de komende tijd vaker gecontroleerd gaat worden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten