Streeknieuws

Fiets op de bovenleiding in Dieren, ProRail doet aangifte

Foto: politie Dieren

DIEREN – Vanaf de nieuwe voetgangersbrug op het station in Dieren is vrijdagavond een fiets in de bovenleiding gegooid. De fiets bleef daarin hangen. Daardoor reden er de hele avond minder treinen tussen Arnhem en Zutphen.

Spoorbeheerder Prorail doet aangifte. ‘De daders zijn bij ons niet bekend, maar door aangifte te doen kan de politie ook een onderzoek starten’, aldus woordvoerder Aldert Baas tegenover Omroep Gelderland. ‘Het is echt een heel bizar beeld, een bizarre ontdekking.’

Volgens de politie gaat het om een zinloze actie van vermoedelijk een stel jeugdigen. De politie vraagt getuigen zich te melden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten